12uurtje met Jan en Tom, carnaval, de Blauwe Knoop, L.O.M. Top 100 en Miamtoca

Jan en Tom buiten 2021

Zondag 19 september is er bij L.O.M.-radio een ander 12uurtje te horen dan gebruikelijk. Dit keer is Corné Kremers niet van de partij, maar zal Tom Raaijmakers het programma samen maken met Jan Volleberg. Zeker is hiermee dat het een humoristisch maar ook informatief en muzikaal programma zal worden. Dat alles zoals elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

  • Nu er extra versoepelingen van de coronaregels komen, kan het carnavalsseizoen op 11 november zo goed als normaal van start gaan. Over wat wel en niet kan en welke eventuele aanpassingen er toch zijn, bellen de programmamakers met Mark Janssen, voorzitter van de Klotstekers in Wilbertoord.
  • Brouwerij de Blauwe Knoop in Mill is op zoek naar modellen voor hun bier. Waaraan een model moet voldoen, voor welk bier en welke plannen de brouwers nog meer hebben gaan Jan en Tom in gesprek met Chris-Jan Beerendonk. Wellicht komen Jan en Tom zelf in aanmerking voor deze vacature?
  • Op zaterdag 27 november is bij de Lokale Omroep Mill de Top 100 van inwoners uit onze gemeente te horen. Dit als afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill. Henk Ermers weet meer te vertellen over deze Top 100 en dat doet hij zondag in Het 12uurtje. Uw favoriete 5 platen kunt u overigens doorgeven via top100@lokaleomroepmill.nl
  • Toneelvereniging Miamtoca in Mill is op zoek naar nieuwe leden. Niet alleen acteurs en actrices, maar ook voor techniek zijn nieuwe leden welkom. In Het 12uurtje geven zij een toelichting op deze zoektocht en hun 50-jarig jubileum in 2022.

In Het 12uurtje spelen Jan en Tom met luisteraars Pim Pam Pret en nog een verrassend nieuw spelletje. Hiermee is een tegoedbon voor een 12uurtje bij Eeterij Libre in Mill te winnen en een gedichtenbundel van Jan Volleberg zelf. Daarnaast bellen zij met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime.
Like voor meer informatie ook de Facebookpagina van Het 12uurtje, neem een gratis abonnement op hun podcast en zie, ook om wereldwijd live mee te luisteren www.het12uurtje.nl