????????????????????????’???? ???????????????????????????? – ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????????

Cockers_delight 2022

Vrijdagavond 13 mei staat Cocker’s delight in Theater Myllesweerd in Mill met een ode aan Joe Cocker. Tickets voor deze muzikale avond die om 20.15 uur begint kosten 12,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Haal tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of koop ze online via www.myllesweerd.nl

Met Cocker’s Delight kruipt een gepassioneerde 12-koppige live band in de huid van Joe Cocker. Onder begeleiding van professionele muzikanten, wordt door leadzanger Geert Pelzer Joe’s kenmerkende rauwe stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen. De band speelt grote hits als You are so beautiful, de briljante cover With a little help from my friends, Delta Lady, N’oubliez jamais en het van Ray Charles bekende Unchain my heart. Maar ook minder bekende werken als Can’t find my way home’ β€˜Living in the promised land en Hard Knocks maken de show zeer de moeite waard.

Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor een muzikale en vocale ondersteuning. Cocker`s Delight eert de legendarische Joe Cocker in een twee uur durende show van Woodstock tot aan zijn laatste tot de verbeelding sprekende werken. Voor de liefhebbers van Joe Cocker een onvergetelijke avond!

Zie voor een overzicht van het actuele film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd de site www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via de diverse social media kanalen om niets te missen.