Sinterklaasintocht zondag 26 november in Wilbertoord

Hij komt, hij komt……

Op zondagmiddag 26 november is het dan zover, Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar weer een bezoek aan Wilbertoord brengen.

De Sint en zijn pieten worden rond 13.30 uur verwacht. Ze komen Wibertoord binnen via de Noordstraat waarna hij met een grote stoet rechtstreeks door de Wethouder Lindersstraat naar de Wilg gaat.
Daarom zou het leuk zijn als u met zijn alle langs de Wethouder Lindersstraat staat om Sinterklaas met zijn pieten een warm onthaal te geven en dan kunt u zich achter de stoet aansluiten om naar de Wilg te gaan om het feest daar voort te zetten.Bij slecht weer begint het programma om 14.00 uur in de Wilg.

Er is natuurlijk ook dit jaar weer een kleurwedstrijd. Op school worden de kleurplaten uitgereikt. De kinderen die nog niet op de basisschool of crèche zitten en kinderen die niet in Wilbertoord naar school gaan mogen een kleurplaat op halen bij Marlies Hendriks, Wethouder Lindersstraat 46. Ook verschijnt er een kleurplaat in het Willy’s Venster.en wil je hem hier uitprinten klik hier

Wij wensen alle kinderen veel kleur plezier en tot zondagmiddag 26 november in de Wilg.